BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, December 5, 2011

Nu är julgranen officiellt uppe! Tänkte att alla skulle vara med och pynta granen i kväll men eftersom det är ganska tidskrävande och bara arbete för en person att sätta i alla lampor så har jag i år varit förutseende och satt upp alla lampor nyss. Lyser mycket vackert och de små barnen är som små loppor runt granen. Har satt in 60 extra lampor i granen i år så det ska lysa extra fint. Och köper säkert fler på julrean. Man kan inte ha för mycket ljus när det är så mörkt:)


Igår var vi på middag hos familjen Newell efter kyrkan och det var så kul med mat, trevligt sällskap och till och med dragspelsmusik live och alla barnen blev som galna och dansade! Härliga tider! Det gör vi gärna om!
Gabriel fick hjälpa till och vara Primär Värd igår och han var sååå stolt! Sötnöt!


Efter det åkte vi hem till Näslund och hade adventsallsång med massor av folk, mat och fika. Barnen dansade och underhöll de flesta, ni skulle sett Gabriels dans till Midnatt Råder. Önskar att jag hade lyckats filma för han var ju bara för söt mitt lilla hjärta! Kvällen blev lång och på väg hem somnade alla barn och det blev en sen kväll för alla, men ingen liten ville sova länge i morse ändå. Typiskt...  I vilket fall som helst så var det jätte trevligt och hoppas att det är/blir en årlig tradition :)

På tal om mörkt....
Detta kortet är taget kl 11 och då har solen knappast kommit upp, och två timmar senare är det mörkt... Galet!


1 comment:

  1. Söt som socker :-) hur var det i fredags då, bra film? Har inte kommit iväg än....jag ska bara... Kraaaam

    ReplyDelete